Grosime 12 mm

Grosime 12 mm

Placile Tego din lemn multistratificat de esenta tare, de grosime 12, sunt folosite in general pentru realizarea de podele pentru masini mici de transport. De asemenea, din placa tego 12 mm se pot placa podele de scena si rafturi sau blaturi.
Pentru industria auto (podele auto), recomandam placile Tego din mesteacan, deoarece ofera o rezistenta sporita la uzare si la socuri mecanice.

Pentru Tego antiderapant 12 mm, putem oferi servicii de montaj la sediul nostru din Bucuresti, dar si livrare in toata tara , in functie de dorinta clientului.

Produse pe pag:
Sortare dupa:

Tego antiderapant grosime 12 mm; lungime 2.5 m; latime 1.25 m

Placa Tego antiderapanta de 12 mm (Lxl: 2.5 x 1.25 m)CaracteristiciDimensiuni (grosime x lungime x latime): 12 x 2500 x 1250 mmSuprafata: 3.125 mTip fete: o fata antiderapanta; o fata lucioasa - amandoua acoperite de film fenolicTip canturi: toate canturile sunt inchise pentru a asigura protectie impotriva umiditatiiMaterial: lemn multistratificat - furnire din esenta dura de mesteacan, lipite intre ele cu adeziv foarte rezistent la umiditateCalitati: rezistenta la socuri mecanice; rezistenta la umezeala; rezistenta la procese de incovoiereDomenii de utilizare Tego antiderapant este folosit in industria auto (podele auto), pentru realizarea de podele de scena si pentru diverse placari: trepte, blaturi, meseProvenientaUniunea EuropeanaMontaj TEGO pe masiniLa cererea clientului, montam Tego pe dube, camioane, TIR, remorci, semiremorci. Detalii montaj>>Livrare TEGOPutem livra Tego antiderapant in toata tara. Detalii livrare placaj Tego>>..

298 RON

Tego antiderapant grosime 12 mm; lungime 2.5 m; latime 1.5 m

Placa Tego antiderapanta de 12 mm (Lxl: 2.5 x 1.5 m)CaracteristiciDimensiuni (grosime x lungime x latime): 12 x 2500 x 1500 mmSuprafata: 3.75 mTip fete: o fata antiderapanta; o fata lucioasa - amandoua acoperite de film fenolicTip canturi: toate canturile sunt inchise pentru a asigura protectie impotriva umiditatiiMaterial: lemn multistratificat - furnire din esenta dura de mesteacan, lipite intre ele cu adeziv foarte rezistent la umiditateCalitati: rezistenta la socuri mecanice; rezistenta la umezeala; rezistenta la procese de incovoiereDomenii de utilizare Tego antiderapant este folosit in industria auto (podele auto), pentru realizarea de podele de scena si pentru diverse placari: trepte, blaturi, meseProvenientaUniunea EuropeanaMontaj TEGO pe masiniLa cererea clientului, montam Tego pe dube, camioane, TIR, remorci, semiremorci. Detalii montaj>>Livrare TEGOPutem livra Tego antiderapant in toata tara. Detalii livrare placaj Tego>>..

369 RON