Accesorii

Accesorii

Inele servetele. Suporturi farfurii

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Set 6 inele servetele, argintii New

Set 6 inele servetele, argintii

Inele servetele - set de 6 bucati Aceste inele pentru servetele confera masei un plus de eleganta.Culoare: auriu-roseDiametru inel  4,5 cm cu loc pentru introducerea in mod lejer a serveteluluiUtilizare: decor elegant..

109 RON

Set 6 inele servetele, argintii New

Set 6 inele servetele, argintii

Inele servetele - set de 6 bucati Aceste inele pentru servetele confera masei un plus de eleganta.Culoare: metal argintiu, perla alb sidefatDiametru inel  3,6 cm; perla are 1,5 cmUtilizare: decor elegant..

109 RON

Set 6 suporturi farfurii, rotunde, diametru 38 cm, argintii New

Set 6 suporturi farfurii, rotunde, diametru 38 cm, argintii

Suporturi farfurii - set de 6 bucati Suporturile de farfurii completeaza masa, aducand un plus de eleganta, dar si protectie mesei.Culoare: argintiuModel: imitatie dantelaMaterial: PVC, rezistent, lavabilDimensiune: suport rotund, dioametru 38 cm x 6 buc.Utilizare: ca si suporturi pentru platouri, farfurii mari, farfurii mici, decorSunt foarte usor de intretinul!..

99 RON

Set 6 suporturi farfurii, rotunde, diametru 38 cm, aurii New

Set 6 suporturi farfurii, rotunde, diametru 38 cm, aurii

Suporturi farfurii - set de 6 bucati Suporturile de farfurii completeaza masa, aducand un plus de eleganta, dar si protectie mesei.Culoare: auriuModel: imitatie dantelaMaterial: PVC, rezistent, lavabilDimensiune: suport rotund, dioametru 38 cm x 6 buc.Utilizare: ca si suporturi pentru platouri, farfurii mari, farfurii mici, decorSunt foarte usor de intretinul!..

99 RON