Aparate cu abur

Aparate cu abur


Produse pe pag:
Sortare dupa:

Aparat cu abur de curatat si igienizat Polti Vaporetto Smart 40_Mop 1800W

Specificatii aparat Polti Vaporetto Smart 40_Mop:Putere: 1800 WCapacitate rezervor de apa: 1.6 litriTemperatura abur: 120°CPresiune rezervor: 3.5 barCuloare: Alb / AlbastruLungime cablu: 4 mTimp incalzire: 8 minGreutate: 5 kgAparatul de curata cu abur Polti Vaporetto Smart 40 Mop este potrivit pentru curatarea zilnica sau ocazionala a covoarelor si carpetelor din casa dumneavostra, dar si pentru curatarea podelei, parchetului. Aparatul dezinfecteaza intr-un mod eficient aceste suprafete, ceea ce este un lucru nemaipomenit in cazul caselor in care cresc copii sau traiesc persoanele diverse forme de alergii. Jetul de aburi se poate elibera in mod reglabil, asa cum considerati dumneavoastar pentru fiecare suprafata in parte. Cadrul special cu care vine dotat aparatul de curatat cu aburi Polti Smart 40_Mop  ii permite sa se deplaseze usor pe carpete, covoare, mochete. Praful si mirosurile neplăcute pot fi indepartate, fara a ramane in urma apa. Polti Vaporetto Smart 40 Mop d..

669 RON

Aparat multifunctional de curatat cu abur

Aparat special conceput pentru curatenie, ce elibereaza in mod reglabil un abur usor si compact. Datorita curelei de umar, acest aparat este foarte usor de transportat, iar baza aparatului pe roti, il face de asemenea usor de manevrat in interiorul locuintei. Tot la baza aparatului, este un compartiment foarte practic pentru accesorii. Presiunea crescuta de 3.5 BAR inlatura germenii si acarienii, neutralizeza bacteriile si lasa in urma o curatenie desavarsita. Pentru eficacitatea sa în eliminarea acarienilor și alergenilor, aparatul a primit certificarea  " BRITISH ALLERGY FOUNDATION " Specificatii: Culoare Alb cu albastruPutere (W): 1500Capacitate rezervor (l): 0.75 lPresiune(bar): 3.5Sistem siguranta DaDebit de abur (g/min) 90Timp incalzire (min.) 2-5Altele Dop de siguranta – Cu functie anti-desurubare si valva de siguranta pentru eliberarea presiunii in boilerReglare abur – Rotind butonul este posibila regla..

589 RON

Fier vertical cu aburi Quest Benross Upright - Steamer 1800 Watt

Quest Benross Upright - Steamer 1800 Watt  este un aparat cu aburi care rezolva o gramada de probleme intr-un mod eficientPentru ce este recomandat acest aparat cu aburi si pentru ce nu este recomandat?Aparatul netezeste, improspateaza si dezinfecteaza prin puterea aburului. Aburul este cea mai eficienta, sigura si noninvaziva metoda de a indrepta cutele hainelor. Jetul de abur fierbinte penetreaza fibrele hainelor. Sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind, iar cutele dispar. Concluzia: NETEZESTE prin puterea aburului, NU CALCA. Aburul nu afecteaza fibrele si nici nu le preseaza. De aceea, spre deosebire de fierul de calcat obisnuit, Garment Steamer prelungeste viata hainelor. In plus, indreptarea cu aburi este mai usoara si de pana la 5 ori mai rapida decat calcatul obisnuit.Este un aparat cu aburi ideal pentru netezirea cutelor de pe hainele greu de calcat pe masa de calcat cum ar fi puloverele, hainele din in sau a sacourilor, pentru netezire aperdelelor si a drape..

389 RON